stats
Engelleyiciyi kapattım!
İyi bir deneyim için
bilgisayarınızın sesini açın
İnşaat Artıkları Nasıl Temizlenir

İnşaat ve tadilat sonrası evinizde oluşacak kirliliği temizlemek için profesyonel destek almadan evinizi temizlemek istiyorsanız sizin için hazırladığımız adımları takip edin, bunu kolayca yapacaksınız. Binanın ve dekorasyonun temizliği göz korkutucu bir detaydır aslında planlı bir şekilde yaparsanız işler sizin isteğinize göre ve kontrolünüz altında olacaktır.
 
 Genel Temizlik Nasıl Yapılır?
 
 Torbaları inşaat ve tadilattan sonra oluşan çöplerle doldurun ve belediyeden çöpleri bildirip toplamasını isteyin. İlk olarak zemindeki kaba kir, yani moloz ve harç kalıntılarını temizleyin. Daha sonra inşaat molozu atıkları yerde kaldı ve sıvadan düşen parçalar da kazındı. Duvarlarda kalan tavan boyası izlerinin giderilmesi için merdiven yardımı ile yukarı çıkılması ve çizilmesi gerekir. Cam üzerindeki şeritler ve harç artıkları özel kimyasallarla yumuşatılır ve cam spatulası ile silinerek temizlenir. Zemine zarar verecek kimyasal ilaç kullanmadan zemindeki boya, alçı ve harç gibi artıkları temizlemek için bir spatula kullanın. Parke zemin veya karo üzerinde harç kalıntısı veya boya gibi lekeler varsa özel hazırlanmış bir kimyasal bileşimle yumuşatılmalı ve ardından zemine zarar vermeden nazikçe kazınmalıdır.
 
 Mutfak dolaplarının içi ve dışı temiz olmalıdır. Tam hijyen sağlamak için banyo ve tuvalet kimyasallarla iyice temizlenmelidir. Hasarsız silinebilen duvarlar (örneğin: banyo duvarları) Boşluklar arasında harç kalıntısı kalırsa yumuşatmak için uygun kimyasallar kullanın ve boşluklara zarar vermeden ovalayarak temizleyin. Son adımda bu alanlar dikkatlice temizlenmelidir.
 
 Fayans Temizliği Nasıl Yapılır?
 
 Öncelikle karoları temizlemeye başladığınızda boğazınıza toz yapışmasını önlemek için bir maske kullanın. Tozu temizlemek için cam ve diğer havalandırma kanalları açılmalı, ortamdan tozun uzaklaştırılması teşvik edilmelidir. Fayansların arasına giren toz, güçlü bir süpürge ile vakumlanmalıdır. Temizledikten sonra, toz ve harç artıklarını temizlemek için nemli bir bez kullanın. Karolar temizlendikten sonra zemin temizlenmeli ve cilalanmalıdır
 
 Boya Sonrasında Temizlik
 
 Kısa sürede daha kolay boya ve boya temizliği yapmak istiyorsanız, boyamaya başlamadan önce eşyalarınızı iyice korumalı ve zemine linolyum yerleştirmelisiniz. Şimdi boyama ve boyama işi bittikten sonra yapılması gereken temizlik adımlarına bir göz atalım.
 
 Boyayı bitirdikten sonra, lütfen kullanılan fırça ve ruloları saklayınız. Su bazlı boyayı seçerseniz temiz ılık suyla yıkayabilirsiniz. Boyayı temizlemek için uygun bir çözücü kullanabilirsiniz. Temizlikte boyaya uygun tiner kullanabilirsiniz. Tiner kullanırken lütfen plastik eldivenleri dikkatli kullanın. Ellerinizi temizlemek için tiner kullanmayın.
 

TÜMÜNE GÖZATIN
PROJELER
P R O J E L E R